O nama

Tvrtka Glens d.o.o. osnovana je 2005. god., a njena osnovna djelatnost je maloprodaja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, te ugradnja dioptrijskih leća i drugih optičkih pomagala. Ideja o pokretanju tvrtke proizašla je iz čiste ljubavi prema naočalama i ideji o medicinskom pomagalu koje se  pretvara sve više u dizajnerske izazove, modne trendove i dio svakidašnjice.

Od početka osnivanja tvrtke, odmaknuli smo se od ustaljene prodaje sunčanih i dioptrijskih okvira, gdje je najbitnija samo prodaja, te smo htjeli započeti novi vid suradnje s našim klijentima. Ta suradnja podrazumijeva ne samo odnos „kupac-prodavatelj“, kao u većini optika, već stručna oftalmološka pomoć, uz ljubazne zaposlenike kojima neće s klijentima biti teško ni više vremena odvojiti za isprobavanje odgovarajućeg okvira.

Cilj nam nije kvantiteta nego kvaliteta, te čvrst i stabilan odnos s našim klijentima od kojih svaki dobija svoju iskaznicu s kojom ostvaruje popuste nakon prve obavljenje kupnje.

Cijela ideja se zaokružila mladim i poduzetnim snagama, od dizajnerice logotipa, do dizajnerice i arhitekta interijera, suradnicima, pa nadalje...