Sunčane naočale

Svi smo svjesni štetnog djelovanja ultraljubičastog sunčevog zračenja i njegovog utjecaja na naše oči. Šetnja gradom, vožnja u automobilu, ispijanje kave, bavljenje sportom vani ili odlazak na odmor – sve su to situacije kada moramo misliti na naše oči i njihovu zaštitu.

U optici Iris ne tražimo samo moderni izgled sunčanih naočala, već pored toga pomno odabiremo modele certificiranih dizajnera i odgovornih dobavljača. Nakon niza godina suradnje s našim dobavljačima Vam donosimo uvijek moderne oblike sunčanih naočala, kao i klasične modele koje je nekad teško naći u našemu gradu.

suncane naocale 2

Posebnu pažnju poklanjamo i našim kupcima sunčanih naočala koji nose dioptriju za daljinu, te bi htjeli ugraditi dioptrijske sunčane leće u okvir sunčanih naočala. Odabirom modela koji nisu ekstremno zaobljeni a materijalima jako lagani, pomažemo našim kupcima i omogućavamo nošenje dioptrijskih i sunčanih naočala u jednim okvirima.

S ponosom predstavljamo i sportsku liniju sunčanih naočala koja se pokazala iznimno vjerodostojna svojih kvaliteta i naši kupci su puni hvale. Linija sportskih naočala je linija laganih sunčanih okvira, polariziranim staklima tj. lećama i zahvalnih za održavanje.

Iznimno je bitno napomenuti dječje sunčane naočale, koje štite od UVA zraka. One naime dopiru do najdubljih dijelova oka, odnosno do mrežnice, te mogu dovesti do degeneracije žute pjege. Jedna od opasnosti koju nose sa sobom je kumulativno djelovanje. Zato je od iznimne važnosti zaštiti dječje oči od najmlađih dana s modelima koje izlažemo u našoj optici, a u koje možete biti sigurni da će zaštiti Vaše dijete od sunčevih zraka, pomoći mu da se slobodno igra dok ih ima na licu i nakraju da izgleda simpatično.

Za kraj pogledajte kupon kojega možete isprintati i s njime u optici ostvariti popust!

Vaša Optika Iris